duminică, 31 august 2008

Victorie clara la Suceava



Rapid CFR Suceava - CSM Focsani 1-2 (1-2), in etapa a treia a Ligii a treia CSM Focsani a cistigat partida disputata aseara la Suceava dupa un meci dominat de la un capat la altul. Partida s-a jucat pe un teren foarte prost, demn de liga a patra, lucru care a pus probleme serioase jucatorilor celor doua echipe.

Focsanenii au transat meciul inca din primele 10 minute, cind au reusit sa marcheze ambele goluri. In minutul 6, Covaci a executat repede o aruncare de la margine si l-a pus pe Curteanu in situatie de finalizare, mijlocasul focsanean reusind sa inscrie cu un sut la coltul lung. Doua minute mai tirziu, Moise a pasat in marginea careului, iar Covaci a trimis in plasa. Focsanenii au marcat si un al treilea gol prin Moise, in minutul 23, anulat pe motiv de offsaid. In minutul 30, o faza care nu anunta nimic avea sa aduca golul gazdelor. Ivanciu a prins o minge in fata atacantului Golofca, care s-a izbit de portarul focsanean. Centralul partidei a vrut sa lase jocul sa continue, insa asistentul Iovu s-a bagat singur in seama si a semnalizat centralului ca Ivanciu l-ar fi lovit pe atacantul gazdelor. Stamate a transformat lovitura de la 11 metri. Focsanenii puteau inchide meciul in ultimul minut al primei reprize, cind Constantinescu a fost faultat in careu, dar Bucataru a tras pe linga de la punctul cu var. In actul secund, focsanenii au stiut sa gestioneze avantajul, cea mai mare ocazie apartinind lui Botezatu, in minutul 71, sutul acestuia fiind respins in transversala de portarul sucevean. (Dan CHIRIAC)

Rapid CFR Suceava - CSM Focsani 1-2 (1-2)
Stadion: "Itcani". Spectatori: 200
Au marcat: Stamate 30 penalti, respectiv Curteanu 6, Covaci 8

Rapid CFR Suceava: Pascal - Tuluba (46 Zalba), Sevaciuc, Razlog, Munteanu (74 Burlacu) - Romanciuc, Stamate, Pantea, Suleru (15 Bejenariu) - Golofca (61 Murariu), Gramada.

CSM Focsani: Ivanciu - Nistoroiu, Toader, Craciun, Nirgoace (82 Sararu), Bucataru, Curteanu, Moise (89 Mindrescu, Constantinescu), Covaci (63 Botezatu), Toma (85 Dumitriu).
Antrenor: Damian Bancila.

Arbitri: Brinzei George (Botosani), Brinza Iulian (Botosani), Iovu Ciprian (Botosani).
Rezerva: Brinza Dumitru (Botosani)
Observator: Vasile Vamanu (Piatra Neamt)

CASETA
Rezultatele etapei de ieri

Laminorul Roman - FCM Birlad 1-0
Ecologistul Botosani - Pambac Bacau 0-0
FC Panciu - CFR Pascani 2-0
FCM II Bacau - Raraul Cimpulung 1-1
Rapid Suceava - CSM Focsani 1-2
Aerostar II Bacau - Petrolul Berca 0-1
Otelul II Galati - Willy Bacau 3-0
Ceahlaul II - Poli II Iasi 0-1
Cetate Tg. Neamt - CSM Rm. Sarat se joaca azi, orele 18.00