duminică, 31 august 2008

Trei copii şi părinţii lor au murit într-un accident pe E 85, în judeţul Buzău



Trei copii cu vârste între trei şi 10 ani şi părinţii lor au murit într-un accident produs aseară, pe DN 2 E 85, pe raza localităţii buzoiene Glodeanu Sărat, transmite corespondentul MEDIAFAX..

Potrivit responsabilului cu relaţiile cu presa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buzău, agent Amalia Vlădescu, carnagiul a fost sesizat la 112 în jurul orei 18.40.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Glodeanu Sărat, la km 68, aproape de limita cu Ialomiţa. Din primele informaţii, impactul s-a produs între un autoturism Audi şi un Seat. Astfel, din primele cercetări reiese că şoferul maşinii Seat, un tânăr de circa 26 de ani, care venea dinspre Buzău spre Bucureşti, ar fi efectuat o manevră de depăşire imprudentă, intrând în coliziune cu autoturismul care venea din sens opus, un Audi in care se afla o familie, soţ (37 de ani), soţie şi trei copii cu vârste cuprinse între trei şi 10 ani. Aceştia veneau de la mare, dinspre Urziceni spre Buzău, şi se îndreptau spre Suceava.

Singurul supravieţuitor al accidentului este şoferul care din primele informaţii se face responsabil de tragedie. El a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală, cel mai probabil la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat circa o oră.