duminică, 31 august 2008

Orban: PD-L este o cioara deghizata in pescarus, iar Basescu un accident in genetica politica

D-ale politicienilor:


Politicienii liberali s-au intrecut sambata la Scoala de vara a TNL in apelative care mai de care mai dure la adresa adversarilor politici. E lesne de inteles ca tinta sagetilor liberale au fost democrat liberalii, pe care premierul Tariceanu nu s-a sfiit sa-i numeasca "prosti". Vicepresedintele PNL Ludovic Orban nu a ramas mai prejos, el spunand despre PD-L ca este o cioara deghizata in pescarus, iar despre presedintele Basescu spunand ca este un accident in genetica politica.

"Eu cred ca nu trebuie sa ne fie teama de opozitie. Chiar pot sa va spun ca din punct de vedere al perspectivelor PNL, daca se formeaza un guvern PSD-PD, PNL trece in opozitie si se revine la adevarul istoric, anume ca PD si PSD de fapt sunt pe blat, sunt FSN, chiar daca unul e o cioara care acum e la malul marii si e deghizat in pescarus", a comentat Orban, citat de NewsIn.

"Acum, din cauza accidentului in genetica politica romaneasca numit Basescu, centrele s-au deviat si PNL pare cumva la centru, iar in mod cu totul si cu totul absurd PD se da ca ar fi un partid de dreapta. In mod evident nu are nicio legatura cu dreapta politica PD", a explicat vicepresedintele PNL. In opinia lui Orban, daca PSD si PD-L ar face Guvern, "ar fi bine pentru PNL", tocmai pentru ca ar reface "adevarul" politic al scenei politice romanesti pe axa stanga-dreapta.

Perle politice, trimise de un cititor HotNews:

NASTASE: "Daca cei de la Evenimentul zilei vor sa le demonstrez ca nu am inclinatii homosexuale, o sa le testez toate nevestele lor ca sa se convinga in legatura" ...

PATRICIU: "Traiane, vei avea inca doua saptamini de liniste" ...

NASTASE: "Sunt unii care umbla toata ziua cu anticoruptia-n gura".

NASTASE de la tribuna parlamentului: " Sa-mi numarati ouale de la tribuna parlamentului".

ORBAN: La sedinta PNL Bucuresti, presedintele filialei, Ludovic Orban, l-a atacat pe Stolojan cu un banc: "Intre Tariceanu si Stolojan sunt doua diferente. Prima este aceea ca Tariceanu este suferind in partea de jos, la genunchi, in timp ce Stolojan este suferind in partea de sus. Cea de-a doua diferenta este ca, in timp ce Tariceanu se va vindeca repede, Stolojan nu".

TARICEANU (despre Cristi Boureanu): "Este un "baiat" care umbla cu mucii in freza".

ORBAN: "Va recomand sa nu urmati stilul de cariera politica al Ralucai Turcan, Mioarei Mantale, Elenei Udrea", le-a sfatuit presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban,
"Nu trebuie sa treceti prin patul niciunui sef daca vreti sa ajungeti in functii publice importante", a adaugat, ulterior, Orban.

HASOTTI: "Nu sperie pe nimeni in PD, dara-mi-te in PNL. Amenintarile astea sa le faca la primarie, la Cluj (...) Marele Traian Boc este un mincinos, populist si demagog" - a declarat Puiu Hasotti despre colegul sau de Alianta si de guvernare.

HASOTTI: "Vicepresedintele PNL s-a declarat, totodata, convins ca PD nu va iesi de la guvernare, "tot asa cum nu pleaca ciinele de la macelarie".

ORBAN: "Basescu are ochi stramb si figura de killer"

TARICEANU : "E ca si cum eu i-as cere lui Dracu sa vorbeasca cu Dumnezeu sa ma puna bine pe langa el”.