duminică, 31 august 2008

Ioan Andone a fost demis, tehnicianul se agata de functie iar Muresan anunta ca marti se va decide viitorul CFR-ului

CFR a renuntat la Andone
Foto: Rompres
Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a fost demis, informeaza Prosport. Andone ar urma sa fie inlocuit de Javier Irurreta. Contractul a fost reziliat dupa egalul de vineri seara cu Poli Iasi.

De altfel, Ioan Andone a declarat ca daca sefii de la CFR vor sa-l demita nu ar fi nici o problema: "Normal ca sunt nemultumit pentru ca nu am reusit sa castigam. Daca domnii Paszkany si Muresan vor sa ma dea afara este OK. Sa vina altcineva care poate sa faca mai multe" a incheiat Andone.

Ioan Andone a reusit anul trecut sa aduca primul titlu si prima Cupa a Romaniei din istoria CFR-ului.

Conducatorii gruparii din Gruia anunta pe site-ul oficial ca pana marti situatia la echipa va fi clara, dar Andone sustine ca nu si-a inaintat demisia! "Cu toate ca s-au facut investitii masive atat la nivelul echipei prin transferuri de valoare cat si in stadion care, la ora actuala, este cel mai modern din tara, din pacate, rezultatele sunt mult sub nivelul investitiilor si asteptarilor noastre si ale suporterilor. Ne cerem scuze, fata de cei care ne sunt alaturi, pentru inceputul slab de sezon si va asiguram ca pana, cel tarziu, marti vom lua cele mai bune masuri avand ca scop indreptarea urgenta a situatiei", se mentioneaza pe site-ul oficial al lui CFR Cluj.

Ando ar putea sa nu ramana prea mult timp fara angajament. Conducatorii lui Dinamo nu sunt multumiti de jocul echipei iar un esec pe teren propriu, astazi, in fata Universitatii Craiova, ar putea sa ii fie fatal lui Mircea Rednic. Puriul ar putea fi demis si inlocuit cu Andone, mai ales ca urmeaza doua saptamani de pauza competitionala, intrucat nationala isi incepe campania in preliminariile Campionatului Mondial. Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo, s-a impotrivit mereu venirii lui Andone, intre cei doi existand un conflict inca din anul 2005!